Spiegelbeeld

8 redenen om te bootcampen die niets met je spiegelbeeld te maken hebben

En het is natuurlijk super leuk om te sporten.

Er is niets mis mee om te streven naar een strak en fit lichaam. Maar er zijn nog veel meer redenen om jezelf in het zweet te werken. Daarom delen wij vandaag onze 8 redenen om te bootcampen, die helemaal niets met het uiterlijk te maken hebben.

1. Een beter humeur

Een goede bootcamp les zorgt voor ontspanning. Het vermindert jouw spanning en nervositeit en zorgt ervoor dat je vrolijker en relaxter wordt. Dat komt door de hersenstofjes die je aanmaakt tijdens het sporten.

2. Een beter geheugen

Wanneer je sport neemt het aantal hormonen toe die worden geassocieerd met een goed geheugen. Dus een uurtje bootcampen voordat je dat tentamen of die belangrijke presentatie op je werk hebt, is zo’n gek idee nog niet.

3. Meer creativiteit

Door te sporten geef je je creativiteit een boost. Regelmatig sporten vergroot namelijk de mogelijkheid om op nieuwe ideeën te komen.

4. Betere prestatie op je werk

Meer sporten zorgt voor een hogere productiviteit. Laat je baas dit maar weten! Wij bieden bedrijfsbootcamps aan voor jouw team, op locatie.

5. Een betere nachtrust

Heb je problemen om ’s avonds in slaap te vallen? Ga een uurtje sporten! Of je dit nou in de ochtend, middag of avond doet, dat maakt niet uit. Je zal zeker beter slapen.

6. Meer energie

Door te sporten verhoog je je metabolisme en maak je meer van het stofje dopamine aan. Hierdoor voel je je een stuk minder moe.

7. Een betere weerstand

Geef een boost aan je immuunsysteem. Twee tot drie keer in de week sporten zorgt ervoor de je minder vaak ziek bent.

8. Meer zelfvertrouwen

Door te sporten voel je je beter in je vel. Je merkt dat je lichaam steeds sterker en fitter wordt en dat zorgt voor meer zelfvertrouwen.

Klinkt goed? Probeer dan nu een gratis proefweek op een locatie bij jou in de buurt. LET’S GO!