Bedrijven

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is van groot belang voor bedrijven. Gezonde collega’s, die goed in hun vel zitten, zijn van onschatbare waarde. Wil je ook binnen jouw bedrijf mensen in beweging krijgen en motiveren tot een gezondere lifestyle? We Are Fit schiet graag te hulp!

We Are Fit faciliteert diverse sportactiviteiten zoals Bootcamp, Boksfit en Yoga op locatie. Dit noemen we Workouts@Work. Maar we gaan nog een stapje verder! Naast de sportieve actie, geven we ook verschillende workshops over het hebben van een gezonde levensstijl. We vertellen bijvoorbeeld over de rol van voeding en leggen uit hoe stress ontstaat en welke middelen je kan inzetten om het te voorkomen en bestrijden.

Bij Business&Bootcamp werken we aan het samenwerken binnen teams, aan motivatie en aan inzichten rond de krachten en verbeterpunten van het team. We zien dat situaties die in het team spelen zich ook tijdens een bootcamp zullen manifesteren. Met een coach en een trainer voert het team opdrachten uit, die na afloop worden geëvalueerd.

Sporten op kantoor

Samen bewegen is leuker! Van bootcamp en yoga op locatie tot het trainen van een bedrijfsteam voor een sportevent

Yoga voor bedrijven

Werken naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers met thema’s als voeding, stress, beweging en slaap

Train to event

Bootcamp  met inhoud: actieve teambuilding in de buitenlucht met begeleiding van een trainer én inhoudelijke coach

Meer informatie of een offerte?

3 + 4 = ?