Bedrijfsbootcamp

Bootcamp versterkt de teambuilding

Samen uitgedaagd worden, samen afzien en samen presteren blijken gouden ingrediënten voor teambuilding. Zoek je de kennis van een ervaren trainer en de motivatie, stimulans en gezelligheid van je collega’s? Dan is trainen op kantoor iets voor jou. Je hebt keuze uit bootcamp, yoga, of boksfit.

Speciaal voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid en het welzijn van haar medewerkers, hebben we BedrijfsBootcamp in het leven geroepen. Of het nou gaat om één intensieve Bootcamp Training, het doorlopen van een uitgebreid trainingsprogramma over een langere periode, óf het gezamenlijk trainen naar een evenement; inspanning in de buitenlucht blijkt al snel een effectieve vorm van teambuilding te zijn. Maak van de vrijdagmiddagborrel eens een vrijdagmiddagbootcamp en profiteer van de voordelen voor alle werknemers.

We Are Fit biedt speciale bedrijfsbootcamps aan op locatie. Je kunt dus al bootcampen op loopafstand van kantoor. Dit maakt het nog aantrekkelijker voor medewerkers om hieraan deel te nemen. Lijkt het je wat om dit eens te proberen op jouw werk? Neem dan contact op en regel een try-out voor het hele kantoor!

Interesse? Neem contact op met Merel Siere | +31 (0) 6 13346683| info@wearefit.nl

Doelstelling

Doel van de wekelijkse bootcamp voor bedrijven is ontspanning door inspanning. Teambuilding, persoonlijke aandacht en plezier staan centraal tijdens de workout. De workout die voor iedere medewerker toegankelijk en uitdagend is, zowel voor de beginner als voor de gevorderde sporter.

Aanpak

We Are Fit werkt met gecertificeerde en professionele trainers die volgens ons concept trainingen verzorgen van 60 minuten. Er wordt gewerkt met:

  • je eigen lichaamsgewicht
  • je collega als contragewicht
  • materialen om je metabolisme te boosten

Wist je dat…

…we naast bootcamp ook yoga en boksfit op de werkplek aan bieden?

Vraag vrijblijvend de offerte op!

Voordelen voor werkgever:

Verlaging ziekteverzuim

Fitter en daardoor productiever personeel

Verbeterde teambuilding

Professionele begeleiding voor werknemer

Blijk van waardering

Voordelen voor werknemer:

Meteen voor of na het werk sporten

Professionele begeleiding

Snel resultaat zoals; conditie, kracht en meer energie

Voor beginners en gevorderden

Fun

Bedrijven die u voor gingen

Enviu klant bedrijfsbootcamp
Randstad klant bedrijfsbootcamp

Meer informatie of een offerte?

1 + 1 = ?