Bedrijfsyoga

Momentje ontspanning

Schuif alles even aan de kant. Want tijdens de Yoga workout draait het echt om een momentje voor jou alleen, waarin je leert naar je lichaam te luisteren. Het doel is niet alleen te ontstressen, maar ook om nek- en schouderklachten te voorkomen. No worries, de workouts vinden plaats in een rustige ruimte op kantoor of in de buitenlucht.

Interesse in yoga op de werkvloer?

Neem contact op met Merel Siere | +31 (0) 6 13346683 | info@wearefit.nl

Doelstelling

Doel van de yoga clinics/workshops voor bedrijven is het verkrijgen van gezondere en productievere medewerkers. Hoe dit kan? Door het regelmatig beoefenen van yoga krijgen mensen een fitter, soepeler en krachtiger lichaam, meer energie en een ontspannen geest.

Aanpak

De yoga docenten van We Are Fit bieden toegankelijke oefeningen en technieken die kunnen worden uitgevoerd in een werkomgeving. De oefeningen helpen om medewerkers stil te laten staan bij zichzelf waardoor men zich bewust wordt van hun eigen functioneren. De medewerkers nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid en leren werken vanuit hun authentieke kracht.

Wist je dat…

Wist u dat u voor bedrijfsyoga aanspraak kunt maken op de Werkkostenregeling (WKR)? U mag dan een gedeelte van de kosten uitwisselen met het brutoloon van medewerkers. Zo wordt het voor u kosten neutraal. U mag tot 1,5 % van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Bedrijfsyoga valt hier ook onder.en?

Vraag vrijblijvend de offerte op!

Voordelen van yoga:

Betere fysieke conditie

Verbetert de concentratie

 Helpt bij stresspreventie

Verbetert het immuunsysteem

Verbetert de productiviteit

 Helpt beter te slapen

Bedrijven die u voor gingen

Enviu klant bedrijfsbootcamp
Randstad klant bedrijfsbootcamp

Meer informatie of een offerte?

1 + 3 = ?