Bedrijven

Samen actief

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is van groot belang voor bedrijven. Gezonde collega’s, die goed in hun vel zitten, zijn van onschatbare waarde. Wil je ook binnen jouw bedrijf mensen in beweging krijgen en motiveren tot een gezondere lifestyle? We Are Fit schiet graag te hulp!

Onze bedrijfsprogramma’s zijn altijd op maat gemaakt. Je kunt één of meerdere onderdelen kiezen uit de mogelijkheden hieronder. Klik op de drie verschillende tabbladen voor alle opties.

Workouts & Work

We Are Fit faciliteert diverse sportactiviteiten zoals bootcamp, boksfit en yoga op locatie. We zoeken een plek op loopafstand van kantoor om lekker in de buitenlucht aan de slag te gaan. Voor één keertje of op regelmatige basis. Maak van de vrijdagmiddagborrel eens een vrijdagmiddagbootcamp en profiteer van de voordelen voor alle werknemers. 

Doelstelling

Doel van de bootcamp voor bedrijven is ontspanning door inspanning. Teambuilding, persoonlijke aandacht en plezier staan centraal tijdens de workout. De workout die voor iedere medewerker toegankelijk en uitdagend is, zowel voor de beginner als voor de gevorderde sporter.

Aanpak

We Are Fit werkt met gecertificeerde en professionele trainers die volgens ons concept trainingen verzorgen van 60 minuten. Er wordt gewerkt met:

  • je eigen lichaamsgewicht
  • je collega als contragewicht
  • materialen om je metabolisme te boosten

Bij Business&Bootcamp gaan we een stapje verder. We bewegen niet alleen, maar werken aan het samenwerken binnen teams, aan motivatie en aan inzichten rond de krachten en verbeterpunten van het team. We zien dat situaties die in het team spelen zich ook tijdens een bootcamp zullen manifesteren. Met een coach en een trainer voert het team opdrachten uit, die na afloop worden geëvalueerd.

Het resultaat

Bij Business & Bootcamp zijn beweging en plezier belangrijk, maar werken we natuurlijk ook naar een lange termijn resultaat: een team dat krachtiger staat en supergoed kan samenwerken, ook als het spannend of uitdagend wordt.

Het programma

Deze activiteit bestaat doorgaans uit twee maal een dagdeel. Naar behoefte zijn langere trajecten mogelijk. Neem gerust contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Voorbereiding

Voorafgaand aan het traject zal met de opdrachtgever of voorzitter van het team worden besproken wat de doelen zijn waar het team voor staat opgesteld. Ook zal de coach individueel met alle deelnemers een korte intake hebben en bespreken wat er leeft in het team.

Dagdeel 1

Tijdens het eerste dagdeel krijgt het team de opdracht uitdagende missies uit te voeren in een bootcamp. Onder begeleiding van een ervaren instructeur gaat het team aan de slag. De coach zal het groepsproces begeleiden en na iedere missie kort reflecteren op wat er gebeurde en waar de kansen liggen voor het team. Er wordt gekeken naar talenten, de aanwezige onderstroom, knelpunten en kansen. Aan het eind van het dagdeel zal er een groepsevaluatie worden gedaan en wordt er besproken waar het team de komende tijd aan gaat werken richting de terugkomdag.

Dagdeel 2

Na het eerste dagdeel gaat het team aan de slag met het huiswerk. Na een aantal weken volgt het tweede dagdeel, waar het allemaal draait om de FINEX. Deze Final Exercise staat bol van de uitdagingen om het team voor de laatste keer op de proef te stellen. Nu wordt duidelijk waar het team echt toe in staat is! We evalueren de resultaten en borgen het geleerde voor de toekomst.

Collega’s die goed in hun vel zitten dragen bij aan hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en een goede werksfeer. We Are Fit geeft workshops voor bedrijven die zich richten op duurzame inzetbaarheid van hun werknemers. De focus ligt op energiek en vitaal blijven op zowel korte als langere termijn.

We Are Fit levert in een interactieve setting 2 uur durende workshops op basis van één of meerdere van de volgende thema’s:

  • Voeding
  • Stress
  • Rust en slaap
  • Beweging

De precieze inhoud wordt op maat gemaakt naar de wensen en behoeftes van het bedrijf

Waarom We Are Fit

Jarenlange ervaring

Onze trainers en coaches zijn goed opgeleide professionals met jarenlange ervaring in het vak.

Volledig op maat

We zijn flexibel en maken een programma dat helemaal past bij de wensen en doelstellingen van het bedrijf. 

Persoonlijk

Doelen behalen gaat makkelijk als je er plezier aan beleeft. Onze positieve en vrolijke medewerkers zorgen altijd voor de perfecte sfeer.

Contact

Merel Siere

Eigenaar & coach

Telefoon

+0031 613 346 836

E-mail

info@wearefit.nl

E-mail formulier