• Meest gestelde vragen

Strakke buik, billen en benen? Doe dan mee aan onze Bootcamp BBB. Probeer het gratis uit!

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Algemeen

Wat is We Are Fit

We Are Fit is een organisatie die Nederland op een leuke manier in beweging wil krijgen.
Bij We Are Fit bieden we Bootcamp trainingen aan. Deze trainingen zijn voor iedereen. Ongeacht geslacht, postuur, leeftijd of conditie, iedereen traint in zijn of haar eigen tempo en intensiteit. Iedereen kan meedoen! Lekker buiten sporten zonder verbeten gezichten en zware gewichten. Een ervaren instructeur en mede bootcampers zorgen voor extra motivatie en gezelligheid.

Voor wie is We Are Fit

We Are Fit is voor iedereen. We streven er naar om al onze trainingen toegankelijk te maken voor de specifieke behoeftes van iedere deelnemer. Van anti-sporter tot professioneel sporter, er is altijd een lesniveau dat bij je past. Onze trainers horen graag wat je persoonlijk doelen zijn en zullen je (als je hier behoefte aan hebt) adviseren over trainingen, voeding en leefstijl. Daarnaast kan je kiezen uit een groot aanbod aan lessen op verschillende niveaus, van beginner tot vergevorderd!

Kan ik eerst een proefles volgen?

Jazeker! Bij We Are Fit ben je altijd van harte welkom om de sfeer te komen proeven tijdens onze trainingen. Daarnaast kun je tijdens je proefles altijd op je eigen niveau meedoen. Wil je rustig beginnen, dan zal onze train(st)er je verschillende alternatieven voor een oefening aanbieden. Zo kun je zelf het beste ervaren hoe je lichaam reageert, zodat je bewust en effectief meetraint. Mag het allemaal wel wat pittiger? Dan kan je dit uiteraard ook meteen aangeven, ook voor de echte fanatiekelingen weten onze train(st)ers telkens nieuwe uitdagingen te vinden!

Geen tijd om te twijfelen, kom eens langs en doe lekker mee! Klik hier om je in te schrijven voor een gratis proefles!

Hoe kan ik een proefles verzetten?

Mocht je verhinderd zijn, dan kun je je proefles altijd verzetten. Laat het ons even weten als je niet kunt komen, dan zorgen wij er direct voor dat je op een ander moment in een les terecht kunt. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Ik wil gericht aan de slag met mijn (sportieve) doelstelling(en), wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Doordat je bij We Are Fit altijd op jouw niveau meetraint kun je gericht werken aan je persoonlijke doelstellingen. Onze trainers nemen deze doelstellingen graag met je door en kunnen je ook tips geven m.b.t. voeding en een juist sportschema. Schroom niet en laat onze trainers je helpen naar je doelen, wat deze ook mogen zijn!

Naast bootcamp trainingen verzorgd We Are Fit ook Personal Training een van de meest effectieve manieren om jou doelstellingen te realiseren. Bekijk hier de mogelijkheden

Lidmaatschap

Hoe kan ik lid worden?

Wat leuk dat je lid wilt worden! Je kunt je aanmelden voor een abonnement of strippenkaart.

Lid worden kan na het volgen van een proefles. Wanneer je hebt deelgenomen aan een gratis proefles, zal de betreffende trainer je na de les meer vertellen over de verschillende abonnementsvormen bij We Are FIt. Wanneer je op dit moment kiest om lid te worden, zal de trainer jou uitleggen hoe je dit kunt doen.

Mocht je liever wat meer bedenktijd hebben, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Slaap er een nachtje over en neem alle mogelijkheden nog eens rustig door. Wanneer je een keuze hebt gemaakt kun je via de website inschrijven. We hopen dat de eventuele spierpijn, na je eerste proefles, je keuze niet teveel zal beïnvloeden!

Hoe kan ik mijn lidmaatschap stopzetten/pauzeren?

Het opzeggen van je lidmaatschap kun je zelf doen, namelijk via

www.fitmanager.nl

Log in met je account op de website en ga naar ‘Jouw abonnementen’, in het menu. Daar zie je onder ‘Abonnementen en pakketten’ jouw huidige lidmaatschap staan. Klik op de knop ‘Abonnement stoppen’.

Vervolgens kunt je een reden van opzegging geven en bevestig je je keuze. Je ontvangt altijd een automatische email met daarin de bevestiging van opzegging.

Na digitale opzegging loopt je abonnement nog één maand door. Zeg je bijvoorbeeld op de 3e van de lopende maand op, dan loopt je abonnement tot de 3e van de daarop volgende maand.

Hoe kan ik me weer aanmelden na een pauze?

Heb je je lidmaatschap opgezegd? Je account blijft dan wel in ons systeem bekend. Mocht je na een tijdje bedenken dat je ons mist, of dat je na een break weer aan de slag wilt, dan kan je zelf weer inloggen en een nieuw lidmaatschap aanschaffen.
Log in met je gegevens op fitmanager.com. Ga naar ‘Shop’ en vervolgens naar ‘Strippenkaart of Abonnement’. Kies het lidmaatschap dat je wil activeren door op kopen te klikken.

Nadat je op ‘Kopen’ hebt gedrukt, kun je het betaalproces doorlopen om je lidmaatschap weer te activeren.

Bij het activeren van het abonnement wordt er gevraagd om je IBAN nummer, voor de maandelijkse automatische incasso. Geef de machtiging, ga akkoord met de voorwaarden en je bent weer lid!

Hoe vraag ik een strippenkaart aan?

Als je interesse hebt in een strippenkaart kun je dit aangeven bij een van onze trainers n.a.v. een (proef)les. Ook kun je zelf via de website aanmelden.

Ben je al lid en wil je overstappen op een strippenkaart? Volg eerst de online opzegprocedure. Als dit is voltooid kun je op een gewenst moment inloggen en op de ‘Shop’ pagina een strippenkaart activeren. Klik je gewenste strippenkaart aan, op de knop ‘Kopen’.

Wanneer heb ik recht op het voordelige studenten abonnement?

Als je voltijd student bent, heb je recht op het studentenabonnement. Wil jij hier gebruik van maken? Stuur ons een kopie van je studie-inschrijving (bij voorkeur een kopie van de Studielink bevestiging, of een bewijs vanuit de studie-instelling), dan maken we dit voor je in orde.

Wanneer wordt de maandelijkse incasso afgeschreven?

Je betaalt eerste maandelijkse tarief voor de eerste maand. Deze betaling is voor de eerste maand en is meteen ter bevestiging van je bankrekeningnummer. De volgende maand wordt automatisch afgeschreven via een incasso, iets meer dan één maand na je gekozen startdatum.

Trainingen

Hoe kan ik me aan-/afmelden voor een les?

Nadat je lid bent geworden bij We Are Fit heb je inloggegevens ontvangen. Met deze inloggegevens kun je inloggen op www.fitmanager.com (het inlogscherm is rechtsboven op de pagina te vinden).

Na het inloggen kies je voor het onderdeel ‘Rooster’. In het rooster kun je een training kiezen. Na de selectie van een training, wordt de betreffende les zichtbaar in het kopje ´Mijn planning´ Je staat nu op de deelnemerslijst van deze les!

Wanneer je wilt afmelden voor een les, volg je ook de inlogprocedure. Zoek de les waarvoor je wilt afmelden op in de kop ´Mijn planning´ en kies voor de knop ‘Afmelden’, een pop-up scherm vraagt nu om de bevestiging van je afmelding. Om de afmelding te bevestigen kies je voor ‘Ja’.

Welke soorten bootcamps zijn er?

Bij We Are Fit werken we met vijf verschillende soorten trainingen, er is voor iedereen een passende training te vinden. En ook het combineren van verschillende niveaus zorgt voor een sportieve uitdaging in je sportprogramma.

Bootcamp

De bootcamp bij We Are Fit is geschikt voor iedereen: jong en oud, mannen en vrouwen, beginners en gevorderden. De oefeningen kun je op je eigen tempo uitvoeren en je wordt door de trainer uitgedaagd en gecoacht om het beste uit jezelf te halen. Ben je al een beetje bekend met wat bootcamp is en heb je al eens vaker gesport? Dan is deze efficiënte bootcamp-training echt iets voor jou. En of je nou wilt afvallen, aan je conditie wilt werken of spieren wilt kweken: bij de Bootcamp ben je aan het goede adres.

Bootcamp BBB

Buik, billen en benen. Dát is dan ook precies waar bij de Bootcamp BBB van We Are Fit aan wordt gewerkt. In een groep vol gelijkgestemde dames, kun je jouw persoonlijke doelen realiseren. De Bootcamp BBB trainingen zijn geschikt voor alle vrouwen en richten zich voornamelijk op afvallen en body shaping. Laat die buik-, bil-, en beenspieren branden, krijg die lijn in je rug die je altijd bij mooie actrices ziet én blaas alle mannen weg met je prachtige verschijning. Je moet er hard voor werken tijdens deze ladies les, maar dan heb je echt ook wat.

Fightcamp

Het gaat er soms hard aan toe in de Fightcamp, maar je hoeft niet te vrezen voor blauwe ogen of beurse plekken. Niemand raakt gewond onder het toeziend oog van de trainers van We Are Fit. De coaching is intensief en je leert gelijk een aantal handige vechttechnieken! Denk daarbij aan technieken van boksen, kickboksen en MMA. Ook voor spieropbouw en afvallen leent de Fightcamp zich goed. Je gaat niet alleen boksen, maar er wordt tevens aandacht besteed aan opdrukken en andere vormen van krachttraining. Dat maakt dat deze training voor iedereen toegankelijk is. Je kunt samen met een buddy lekker boksen, je kunt losgaan op een lekker dik kussen of spieren kweken. Omdat boksen een erg intensieve sport is, is ook afvallen een goed haalbaar doel. Bij de Fightcamp kun je dus lekker intensief werken aan je lijf en gelijk je emotionele lading kwijt.

Bootcamp Run

Bootcamp Run is een uitdagende training waar jij aan mee kan doen als nog meer uit jezelf wil halen. Geniet tijdens het joggen van de prachtige natuur in  het Bergse bos. Bij de Bootcamp run van We Are Fit ligt het accent meer op hardlopen en krachttraining. Deze training vraagt aardig wat van je uithoudingsvermogen. Na 300-400 meter hardlopen schakelen we over op intensieve krachtoefeningen. Als je 2 km kan hardlopen zonder te stoppen kan je meedoen aan Bootcamp Run

Family Bootcamp

Bootcamp voor het hele gezin! Sporten is niet alleen gezond en goed voor volwassenen, ook voor je kinderen is het heel belangrijk. Het verbetert schoolprestaties, krikt het zelfvertrouwen omhoog én het is goed voor de ontwikkeling. Moeite met de planning? Samen sporten met je kinderen is de oplossing! Daarom organiseren wij Family Bootcamp. Trainen en samen tijd spenderen in één!

Hoe vaak kan ik wekelijks deelnemen aan de trainingen?

Afhankelijk van je wensen en doelen is er een ideaal trainingsschema samen te stellen. Twee tot drie bootcamp trainingen per week zijn meer dan voldoende om gericht te kunnen trainen. Je kunt hierdoor voldoende rust inbouwen, die je lichaam de ruimte geven om te herstellen en te ontwikkelen.

Wat moet ik aantrekken/meenemen naar een les?

Zorg dat je comfortabele kleding draagt waarin je gemakkelijk kunt sporten. Vergeet niet dat je kleding sporen van een bootcamp training kan vertonen als je naar huis gaat, het bewijs dat je heerlijk hebt getraind!

Naast comfortabele kleding zijn goede schoenen ook erg belangrijk. Zorg voor sportschoenen met een goed profiel en demping in de zolen. Voor meer informatie over de juiste kleding en schoenen voor de herfst- en wintermaanden, klik hier!

Tot slot, neem een fles(je) water mee!

Gaan de lessen altijd door?

Jazeker! Op We Are Fit kun je altijd rekenen.

In principe sporten we met iedere weersomstandigheid, tenzij er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. In de praktijk houdt dit in dat we bij extreme weersituaties (zoals een weeralarm, onweer etc.) we inventariseren of het verantwoord is om naar buiten te gaan. Wanneer we vinden dat er een risico kan ontstaan voor onze leden, zullen we besluiten de training(en) niet door te laten gaan.

We laten je dit altijd via de app/telefoon weten (zorg er dus voor dat je mobiele nummer in je persoonlijke profiel is opgeslagen!). Zonder tegenbericht ben je gewoon van harte welkom!

Waar verzamelen we voor de les?

Iedere locatie van We Are Fit heeft een specifieke verzamelplek. Op een aantal locaties wordt er in de zomer- en wintermaanden gewisseld van startplek. Op de locatiepagina en in de fitmanager app kun je exact terugvinden waar je precies verwacht wordt.

Klik hier voor de locatiepagina!

Kan ik deelnemen aan een les bij een andere locatie?

Dat kan! Wanneer je lid bent bij We Are Fit is je lidmaatschap binnen iedere locatie geldig.

Je kunt je aanmelden bij een andere locatie door in te loggen op de website. Kies voor het tabblad ‘Rooster’.

Vervolgens kun je in de balk daaronder de exacte les selecteren en je hiervoor inschrijven.

Kun je bootcampen tijdens een zwangerschap?

Ben jij in blijde verwachting en wil je graag met andere zwangere vrouwen in conditie blijven? Dan is een buitensport of bootcamp een ideale uitkomst voor jou. Toch blijven er altijd vragen zoals of je wel kunt blijven sporten tijdens een zwangerschap? Er zijn onderzoeken gedaan die uitwezen dat zwangere vrouwen die sporten een beter humeur hebben, de kans op complicaties tijdens een bevalling kleiner waren, de bevalling makkelijker verliep en men zelfs minder last kreeg van zwangerschapsstriemen.
Was je altijd al een fanatieke sporter dan kun je zeker blijven sporten tijdens je zwangerschap. Het is zelfs goed om in conditie te blijven tijdens de zwangerschap omdat dit ook ten goede zal komen tijdens de bevalling en de tijd daarna. Je bent veel sneller weer in ‘shape’ als je tijdens de zwangerschap blijft sporten en bewegen. Het is wel verstandig om tijdens de zwangerschap een stapje terug te doen qua intensiteit.

Vanaf welke leeftijd kun je deelnemen aan lessen?

We hanteren een minimumleeftijd van 16 jaar. Heb je hier vragen over of wil je dit overleggen, bel of e-mail ons dan even!

Voor de family bootcamp is hier een uitzondering voor gemaakt. Bootcamp vanaf 6 jaar is hierbij toegstaan.

Mag ik een introducé meenemen naar een (proef)les?

Geen probleem, gezellig!

Neem vooral je vrienden, schoonmoeder, of tante van je buurvrouw mee naar een van de lessen. Ze zijn van harte welkom om eens te ervaren waar jij mee besmet bent geraakt.
Vergeet hem/haar niet even aan te melden voor een proefles, zodat onze trainer weet wie hij/zij kan verwachten in de les.

Overig

Hoe kan ik We Are Fit kleding bestellen?

Wil jij ook een echt We Are Fit shirt of die felbegeerde hoodie? Dat kan!

Meld je aan op de website. Na aanmelding kom je in pagina van Fitmanager. Ga naar ‘Shop’. Deze knop vind je links in het menu en druk vervolgens op ‘producten’. Hier vind je de stoere producten van We Are Fit!

Wat is Foodcamp?

Foodcamp is een voedingsworkshop die op onze verschillende locaties wordt aangeboden. Houdt de website in de gaten voor de exacte data en vergeet je niet in te schrijven!
Leer hoe je op een makkelijke manier gezonder kan leven. Verbeter je kennis over voeding en krijg praktische tips over gezonde voeding. Wat kun je bijvoorbeeld het beste eten om sneller af te vallen en meer energie te krijgen? Je hoort het tijdens Foodcamp!

Kan ik met een groep mensen een bootcamp training en/of workshop volgen?

Dat is zeker mogelijk!
Bij We Are Fit verzorgen we Bootcamp trainingen op maat voor particulieren en bedrijven. Je kunt je wensen altijd bij ons kenbaar maken, zodat we je een voorstel op maat kunnen doen.

Ik heb last van een blessure en/of pijnklachten, wat kan ik het beste doen?

Wat vervelend dat je een blessure hebt opgelopen, allereerst heel veel beterschap! We hebben helaas geen medische opleiding afgerond bij We Are Fit, wanneer je twijfelt aan de ernst van je blessure zullen we je ook altijd doorsturen naar arts of therapeut. We Are Fit werkt samen met gediplomeerde therapeut en acupunctuur praktijken in de regio. Wanneer blijkt dat je lichaam een tijdje rust nodig heeft, is het geen probleem om je abonnement tijdelijk te pauzeren. Laat het ons even weten en we maken het meteen voor je in orde

Lid worden en onbeperkt sporten bij We Are Fit? Schrijf je dan nu in!