• Werken bij

We Are Fit is met verschillende locaties een snel groeiende bootcamp club. Wij vinden dat sporten voor iedereen leuk moet zijn en vooral blijvend resultaat moet opleveren!

Wij zijn We Are Fit, een snel groeiende bootcamp club in Rotterdam en omstreken. Wij vinden dat sporten voor iedereen leuk moet zijn. Daarnaast is resultaat natuurlijk ook erg belangrijk. De combinatie van verschillende bootcamps en ons community gevoel heeft ervoor gezorgd dat er heel veel blije, fitte mensen rondlopen in heel Nederland! Wil jij hier ook aan bijdragen? Lees dan snel verder!

Wat doet een We Are Fit Bootcamp instructeur?

Onze instructeurs verkopen gezondheid en hun passie voor sport. Stuk voor stuk dragen ze zorg voor een leuke, uitdagende en doordachte training volgens het We Are Fit concept. Onze instructeurs maken van elke les een beleving voor de leden. Ze nemen je mee langs verschillende trainingsvormen, oefeningen (wist je dat je een jumpsquat ook achteruit de berg op kunt doen?) en plekken. Onze instructeurs triggeren de leden het beste uit zichzelf naar boven te halen. Openheid en toegankelijkheid zijn erg belangrijk in onze trainingen; iedereen, elk niveau, is welkom! Plezier en resultaat; daar draait het allemaal om! Onze instructeurs zorgen ervoor dat onze leden na een les met een voldaan gevoel en een glimlach naar huis gaan!

Wat verwachten wij van jou?

– Iets teveel passie voor een gezonde leefstijl o.b.v. sport, voeding (en genieten)
– Relevant diploma (CIOS, Sport & Bewegen, ALO) of bezig met je opleiding of relevante achtergrond binnen Defensie.
– Je beschikt over veel enthousiasme en aanstekelijke energie die je weet over te dragen op je deelnemers
– Je voelt je comfortabel als je voor een groep staat
– Je bent creatief in het creëren van diverse lessen en improviseren wanneer het anders loopt dan je had gepland.

Opleidingsmogelijkheden?

Voordat je lessen een echte beleving gaat maken krijg je van ons een interne opleiding en word je klaar gestoomd voor onze enthousiaste leden. Omdat jij de lessen verzorgd ben je het visitekaartje van We Are Fit. Naast het geven van de trainingen word je daarom bijgeschoold op het gebied van sport en voeding.

De selectie komt er weer bijna aan dus zorg dat jouw motivatiebrief en cv snel in ons postvakje ligt!*.

Heb jij van enthousiasme al 10 burpees gemaakt? YES! Mail dan snel je motivatie en cv naar info@wearefit.nl

   In de buitenlucht werken?


   Energie en passie delen?


   Voor een groep staan?


   Jezelf ontwikkelen?


   Nederland het gezondste land van Europa maken?


   In een inspirerend team werken?