Jouw programma op maat

Zo word jij de beste versie van jezelf! Stel jouw persoonlijke programma samen uit onze mogelijkheden voor personal training en/of lifestyle coaching.

Het kan echt anders

Een verandering in je leven op het gebied van een gezonde lifestyle is niet altijd makkelijk te bereiken. Soms is alleen veel sporten, bezig zijn met gezonde voeding of Personal Training niet genoeg. We Are Fit helpt je de stappen te zetten die je brengen waar je wilt zijn!

Naast onze reguliere groepslessen bieden we je de mogelijkheid persoonlijk met je aan de slag te gaan:  privé training en coaching op de momenten dat het jou uitkomt. Samen kijken we wat het beste bij jou en jouw doelstellingen past. Dat kan gaan over sporten, maar ook over voeding, stress en andere lifestyle factoren.

 

Personal training

Met een personal trainer van We Are Fit bereik je jouw doelstellingen. Hij of zij kan je op een juiste en efficiënte manier begeleiden in het trainingsproces. Wanneer je gaat trainen, verbetert niet alleen je lichamelijke conditie, maar zal ook je geest een positieve boost krijgen. Onze personal trainers zorgen ervoor dat je gemotiveerd bent en blijft en dat jouw lichamelijke conditie verbetert.

Lifestyle coaching

De een-op-een lifestyle coaching helpt je stap voor stap positieve veranderingen in jouw leven te maken. Jouw persoonlijke doelen en uitdagingen staan centraal in de sessies die om de 2 à 3 weken plaatsvinden. We kijken naar thema’s als voeding, slaap, stress en mentale weerbaarheid. Je kunt deze coaching in combinatie doen met onze groepslessen of personal training, maar ook buiten het sportprogramma om.

Plan nu jouw gratis intake

Contact opnemen