• Over ons

Over We Are Fit

Sporten in de buitenlucht. Dat is waar we bij We Are Fit goed in zijn.

Hallo! Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn team We Are Fit. Sport, fun en resultaat, daar staan wij voor. Met onze energie, passie en kunde maken wij van iedere les een beleving. Ook als het even wat minder gaat, het regent, bloedheet is, of juist super koud zullen we voor je klaar staan. Met onze energie en geweldige leden voel je je in no time beter en fitter!

We Are Fit
We Are Fit is in 2016 opgericht door Martin Esajas. Hij is al vanaf jongs af aan sportminded en hebben een achtergrond in verschillende sporten. Na zijn carrière als militair bij een elite eenheid van de landmacht is hij in 2015 begonnen als bootcamp instructeur in Arnhem. Na veel positieve feedback is hij in na zijn verhuizing terug naar Rotterdam in 2016 een nieuwe bootcamp club gestart. Met zijn energie, passie en kunde maakt hij van iedere training een beleving. “Kom ook buiten sporten!”

Waar staan wij voor?
Sporten in teamverband in de buitenlucht, waarbij plezier voorop staat. Het doel is om onder professionele begeleiding van een gediplomeerde trainer effectief te trainen, zodat je je persoonlijke doelen kunt behalen. Of om gewoon lekker in beweging te zijn!

Kan ik dat dan wel?
Veel mensen denken bij het woord ‘bootcamp’ al snel aan de drillende manier van trainen bij het Amerikaanse leger. Bij ons gaat dat er heel anders aan toe. Bij We Are Fit is het juist een moment van plezier en samen sporten onder goede begeleiding. Klik hier om te zien welke soorten bootcamps we allemaal hebben.

Totaalconcept
Door het aanbieden van bootcamp trainingen waarbij fun en resultaat voorop staan, zorgen wij er voor dat elke les een beleving is. We Are Fit laat zien dat sporten leuk is en een gezonde leefstijl voor iedereen haalbaar. Daarnaast hechten wij veel waarde aan onze community, samen met onze trainers en leden. Samen vormen wij een power team: Together Everyone Achieves More. Daarnaast kun je bij ons door heel de regio sporten. Zo bieden we lessen aan in Hillegersberg, Park 16hoven, Schiebroek, Bergschenhoek. Check hier op welke locaties je allemaal kunt bootcampen.

Doe jij met ons mee?

Martin Esajas

Martin Esajas

Oprichter / Bootcamp trainer / Bedrijfstraining

Als oprichter van deze fantastische club bewaakt hij de visie. Maar hij vind het vooral leuk om je elke keer weer te verassen met uitdagende trainingen!

Samen met het team bedenkt hij de leukste concepten, specials en events.

Mandy Groeneveld

Mandy Groeneveld

Bootcamp trainer / Voedingspecialist

Mandy is onze bikini body creator. Met haar creatieve trainingen vooral gericht op het vrouwelijk lichaam, weet ze elk lichaam bikini fit te maken.

Naast het verzorgen van trainingen is Mandy voedingsspecialist en neemt ze je graag mee op supermarkt safari!

Sandra Ruiterman

Sandra Ruiterman

Bootcamp trainer/ Personal trainer / Voedingsspecialist

Sandra is onze socializer. Met haar gezellige aanwezigheid zijn haar trainingen altijd uitdagend en goed doordacht.

Naast het verzorgen van bootcamp trainingen is Sandra Personal Trainer en voedingsspecialist door haar intensieve begeleiding krijgt ze iedereen in NO TIME fit!

Norbert Hendrik

Norbert Hendrik

Bootcamp Trainer / Personal trainer

Wil jij tot het gaatje gaan, dan ben je bij Norbert aan het goede adres. Met zijn zware training vaak gebaseerd op kracht, voel je je in no time fitter en sterker!

Naast bootcamp verzorgd Norbert de Boxfit trainingen waarbij hij jou de kneepjes van het vak leert kennen.

Wendy Jong

Wendy Jong

Accountmanager / Voedingsspecialist

Wendy Jong is zeer betrokken binnen het vitaliteitsplan voor bedrijven. Sparren over het fit houden van de medewerkers op de werkvloer doet ze met plezier

Naast accountmanager is Wendy een voedingsspecialist en weet ze alles over gezond en lekker eten!

Monique Eiselin

Monique Eiselin

Bedrijfstraining

Werk jij in Amersfoort en verzorgt We Are Fit bootcamp training bij jou op het werk, dan is er een grote kans dat je Monique tegen komt.

Vol enthousiasme, passie en kunde zorgt ze voor een training die je lichaam niet snel vergeet. Iedereen weet ze op zijn of haar niveau uit te dagen.

Tyron Kwas

Tyron Kwas

Bedrijfstraining

Tyron is onze fitness athleet die bedrijfstrainingen verzorgt in Amsterdam. Hij weet precies hoe jij jouw spieren als staal en een sixpack zo hard als beton kunt krijgen.

Doorzetten en doorzetten! Heerlijk zo’n pittige workout.

Bobby Schippers

Bobby Schippers

Bedrijfstraining / Personal Trainer / Voedingsspecialist

Bobby verzorgt bedrijfstrainingen. Van bootcamp tot presentaties en workshops aan personeel. Stel een vraag en ze weet het antwoord.

Deze fitgirl daagt jou uit het beste uit jezelf te halen en te genieten van het leven.