• Over ons

Over We Are Fit

Sporten in de buitenlucht. Dat is waar we bij We Are Fit goed in zijn.

Hallo! Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn team We Are Fit. Sport, fun en resultaat, daar staan wij voor. Met onze energie, passie en kunde maken wij van iedere les een beleving. Ook als het even wat minder gaat, het regent, bloedheet is, of juist superkoud zullen we voor je klaarstaan. Met onze energie en geweldige leden voel je je in no time beter en fitter!

Kan ik dat dan wel?

Veel mensen denken bij het woord ‘bootcamp’ al snel aan de drillende manier van trainen bij het Amerikaanse leger. Bij ons gaat dat er heel anders aan toe. Bij We Are Fit is het juist een moment van plezier en samen sporten onder goede begeleiding. Klik hier om te zien welke soorten bootcamps we allemaal hebben.

Totaalconcept
Door het aanbieden van bootcamp trainingen waarbij fun en resultaat voorop staan, zorgen wij er voor dat elke les een beleving is. We Are Fit laat zien dat sporten leuk is en een gezonde leefstijl voor iedereen haalbaar. Daarnaast hechten wij veel waarde aan onze community, samen met onze trainers en leden. Samen vormen wij een power team: Together Everyone Achieves More. Daarnaast kun je bij ons door heel de regio sporten. Zo bieden we lessen aan in Hillegersberg, Park 16hoven, Schiebroek en Bergschenhoek. Check hier op welke locaties je allemaal kunt bootcampen. Hieronder kan je meer lezen over ons enthousiaste team.

Doe jij met ons mee?

Merel

Merel

Ik ben Merel Siere. Buitenspelen en Bootcamp, dat is waar ik blij van word. Na jarenlang als manager gewerkt te hebben bij een fantastische organisatie begon het eind 2018 toch te kriebelen om echt iets met mijn passie te doen. Op dat moment kon ik We Are Fit overnemen en kwam een droom uit. Ik wil met We Are Fit een platform neerzetten om andere mensen te inspireren en te faciliteren elke dag bezig te kunnen zijn met hun eigen beste versie. Ik heb binnen We are Fit vooral de “regeltante” rol zodat alle trainers zich kunnen focussen op het neerzetten van uitdagende en gave trainingen. Soms geef ik zelf een bootcamptraining en help ik mensen hun doelen te behalen met lifestyle coaching.

In de jaren dat ik nu zelf sport heb ik vooral veel plezier gehad en geleerd over mezelf. “Je kan altijd meer dan je denkt!”. Ik hou ervan om in teamverband te sporten, dus ik sport graag zelf mee, je zal me dus regelmatig bij een van de trainingen tegenkomen.

Norbert

Norbert

Norbert is een nuchtere Rotterdamse persoonlijkheid met vele jaren ervaring en kennis. Hij is een gedreven trainer die zijn passie voor outdoor sport op een aanstekelijke manier kan overbrengen. Hij vindt het prachtig te zien hoe sport op een positieve manier mensen verandert. Verandering in uiterlijk, maar ook op conditioneel vlak, het zelfbeeld, de mindset en uiteindelijk de gehele levenswijze. Norbert is een harde werker en verwacht dit ook van zijn bootcampgroep. Zijn wijze van lesgeven is rustig en motiverend, maar er is geen ruimte voor onderhandeling of smokkelen.

Naast We Are Fit is Norbert werkzaam in de medische wereld en geeft in zijn vrije tijd BHV trainingen. Hij is ook de vader van een dochtertje en altijd te porren voor een bakje koffie of lunch. Vreemde eigenschappen? Hij hecht iets te veel waarde aan zaken als een matching sportoutfit inclusief limited edition sneakers. Hobby’s? Fotografie. Persoonlijk doel? Op zijn 50ste de boksring in (dat is nog drie jaar...)!

Edward

Edward

Edward is één van de nieuwe trainers van We Are Fit. Hij volgt, naast zijn baan als technisch adviseur in de procestechniek, de opleiding tot Personal Trainer. De keuze om deze stap te maken komt uit een persoonlijke ervaring: enkele jaren geleden is bij hem een hernia geconstateerd. Hierdoor was zijn mobiliteit gedurende lange tijd erg gelimiteerd. Met deze ervaring in het achterhoofd wil Edward andere mensen laten ervaren hoe mooi en belonend sporten kan zijn. Het geeft hem energie mensen te helpen om zich fitter en lekkerder in hun vel te voelen.

Edward is een 35- jarige vader van twee zoontjes. Als hij niet aan het bootcampen is kan je Edward vinden op klimmuren of rotswanden. Vreemde eigenschappen? Alhoewel hij erg graag en zoveel mogelijk buiten is, is hij een enorme koukleum. Muts en handschoenen mogen niet ontbreken. Hobby’s? Outdoor/adventure sporten. Persoonlijk doel? Meedoen (én finishen!) op een grote adventure race zoals de Patagonian Expedition Race in Chili of de Coast to Coast race in Nieuw Zeeland.

Sandra

Sandra

Sandra was zichzelf op een bepaald moment helemaal zat. Ze was vijfentwintig kilo te zwaar, hing veel op de bank, snoepte te veel, bewoog te weinig en zorgde niet goed voor zichzelf. Ze besloot dat het helemaal anders moest! Stapje voor stapje wist ze haar levensstijl aan te passen en al snel werd ze beloond: ze kreeg volop energie, begon er steeds beter uit te zien en weer te stralen. De darmproblemen waar ze veel last van had, werden ook minder. En het allerbelangrijkste gebeurde ook, ze werd weer blij en zat lekkerder in haar vel. Omdat ze graag met haar persoonlijke ervaring andere mensen wilde helpen, besloot ze er haar beroep van te maken. Van kapper tot fitgirl!

Als je bij Sandra traint word je altijd verrast. Met een stralende lach vertelt ze je dat het weer een feestje wordt, maar stiekem is het altijd afzien en is ze echt niet zo heel vriendelijk. Burpees zijn haar favoriet, afgewisseld met veel krachtoefeningen. En als je denkt dat je alles hebt gehad dan komt er nog een rondje cardio. De volgende dag krijg je nog een toegift: spierpijn!

Luc

Luc

Luc is een onze jongste trainer en een echte boks liefhebber. Hij is een 20- jarige geboren en getogen Rotterdammer met een enorme passie voor sport. Hij hoopt over een aantal jaar bij defensie aan de slag te kunnen gaan als commando.

Als bootcamptrainer laat hij de deelnemers vaak trainen met het eigen lichaamsgewicht of de bokshandschoenen worden aangetrokken voor een uurtje boxfit. Luc werkt ook als Personal Rainer en weet voor iedereen een uitdagend programma te maken zodat iedereen heel gericht naar zn doelen kan werken.

Jeroen

Jeroen

Onze vaste invaller heet Jeroen. Hij is een fanatieke sporter, die het liefst 10 kilometer rent met een gewichtsvest en daarna nog even afsluit met een pittige bootcamp. Hij vindt het heerlijk deze passie voor sport over te brengen op andere mensen.

Jeroen is de vader van twee kinderen en coacht het voetbalelftal van zijn zoontje. Hij houdt ook nog zijn eigen multimediabedrijf draaiende en houdt van lekker eten en drinken.