Over ons

Hallo!

Wij zijn team We Are Fit. Sport, fun en resultaat, daar staan wij voor. Met onze energie, passie en kunde maken wij van iedere les een beleving. Ook als het even wat minder gaat, het regent, bloedheet is, of juist superkoud zullen we voor je klaarstaan. Met onze energie en geweldige leden voel je je in no time beter en fitter!

Kan ik dat dan wel?

Veel mensen denken bij het woord ‘bootcamp’ al snel aan de drillende manier van trainen bij het Amerikaanse leger. Bij ons gaat dat er heel anders aan toe. Bij We Are Fit is het juist een moment van plezier en samen sporten onder goede begeleiding.

Samenwerken
Door het aanbieden van bootcamp trainingen waarbij fun en resultaat voorop staan, zorgen wij er voor dat elke les een beleving is. We Are Fit laat zien dat sporten leuk is en een gezonde leefstijl voor iedereen haalbaar. Daarnaast hechten wij veel waarde aan onze community van trainers en leden. Samen vormen wij een power team, want Together Everyone Achieves More.

Maak hieronder kennis met onze enthousiaste trainers en coaches. Wil je in contact komen met ons? Dat kan via de contactpagina.

Onze trainers

Merel

Ik ben Merel Siere. Buitenspelen en Bootcamp, dat is waar ik blij van word. Na jarenlang als manager gewerkt te hebben bij een fantastische organisatie begon het eind 2018 toch te kriebelen om echt iets met mijn passie te doen. Op dat moment kon ik We Are Fit overnemen en kwam een droom uit. Ik wil met We Are Fit een platform neerzetten om andere mensen te inspireren en te faciliteren elke dag bezig te kunnen zijn met hun eigen beste versie. Ik heb binnen We are Fit vooral de “regeltante” rol zodat alle trainers zich kunnen focussen op het neerzetten van uitdagende en gave trainingen. Soms geef ik zelf een bootcamptraining en help ik mensen hun doelen te behalen met lifestyle coaching.

In de jaren dat ik nu zelf sport heb ik vooral veel plezier gehad en geleerd over mezelf. “Je kan altijd meer dan je denkt!”. Ik hou ervan om in teamverband te sporten, dus ik sport graag zelf mee, je zal me dus regelmatig bij een van de trainingen tegenkomen.

.

Edward

Edward is één van de nieuwe trainers van We Are Fit. Hij volgt, naast zijn baan als technisch adviseur in de procestechniek, de opleiding tot Personal Trainer. De keuze om deze stap te maken komt uit een persoonlijke ervaring: enkele jaren geleden is bij hem een hernia geconstateerd. Hierdoor was zijn mobiliteit gedurende lange tijd erg gelimiteerd. Met deze ervaring in het achterhoofd wil Edward andere mensen laten ervaren hoe mooi en belonend sporten kan zijn. Het geeft hem energie mensen te helpen om zich fitter en lekkerder in hun vel te voelen.

Edward is een 35- jarige vader van twee zoontjes. Als hij niet aan het bootcampen is kan je Edward vinden op klimmuren of rotswanden. Vreemde eigenschappen? Alhoewel hij erg graag en zoveel mogelijk buiten is, is hij een enorme koukleum. Muts en handschoenen mogen niet ontbreken. Hobby’s? Outdoor/adventure sporten. Persoonlijk doel? Meedoen (én finishen!) op een grote adventure race zoals de Patagonian Expedition Race in Chili of de Coast to Coast race in Nieuw Zeeland.

Norbert

Norbert is een nuchtere Rotterdamse persoonlijkheid met vele jaren ervaring en kennis. Hij is een gedreven trainer die zijn passie voor outdoor sport op een aanstekelijke manier kan overbrengen. Hij vindt het prachtig te zien hoe sport op een positieve manier mensen verandert. Verandering in uiterlijk, maar ook op conditioneel vlak, het zelfbeeld, de mindset en uiteindelijk de gehele levenswijze. Norbert is een harde werker en verwacht dit ook van zijn bootcampgroep. Zijn wijze van lesgeven is rustig en motiverend, maar er is geen ruimte voor onderhandeling of smokkelen.

Naast We Are Fit is Norbert werkzaam in de medische wereld en geeft in zijn vrije tijd BHV trainingen. Hij is ook de vader van een dochtertje en altijd te porren voor een bakje koffie of lunch. Vreemde eigenschappen? Hij hecht iets te veel waarde aan zaken als een matching sportoutfit inclusief limited edition sneakers. Hobby’s? Fotografie. Persoonlijk doel? Op zijn 50ste de boksring in (dat is nog drie jaar…)!

Mandy

Mandy is één van de nieuwe trainers van We Are Fit. Ze laat snel meer van zich zien 😉

Ervaar het zelf!

Volg gratis een proefles