• BOOTCAMP en BOOTCAMP-BASICS

Sporten in de buitenlucht. Dat is waar we bij We Are Fit goed in zijn! Op verschillende locaties in Rotterdam en Bergschenhoek, altijd op fietsafstand bij jou in de buurt.

Voor wie is bootcamp?

De Bootcamp is voor iedereen die hun grenzen willen verleggen. Tijdens de training werk je aan je houding en techniek. De focus in de Bootcamp ligt op het verbeteren van kracht en conditie.

Ben je een beginnende sporter? Twijfel je of jou niveau geschikt is voor de training? Probeer het dan uit tijdens de gratis proefweek!

Wat levert deelname aan de Bootcamp mij op?

Bij deze full-body workout train je alle spiergroepen. Tijdens de training werk je aan je houding en techniek. De focus in de Bootcamp ligt op het verbeteren van kracht en conditie. Door de vaste onderdelen van de Bootcamp behaal je in korte tijd veel resultaat.

Wat kan ik verwachten?

Bij de Bootcamp train je een uur lang, samen met een gecertificeerde trainer, in de buitenlucht. De training bestaat uit drie vaste onderdelen: een warming-up, full-body workout en een cooldown. Elke training is weer anders. Naast het behalen van resultaat, draait het bij We Are Fit om het hebben van plezier!

Wat is het verschil tussen Bootcamp en Power Bootcamp?

De Bootcamp is voor bootcampers met een gemiddelde tot hoge conditie. Bij de Power Bootcamp ga je nog een stapje verder en wordt er onder andere getraind met zwaardere materialen . De Power Bootcamp is voor ervaren bootcampers die op zoek zijn naar een explosieve training.

Kom lekker buiten sporten! Bij de We Are Fit Bootcamp word je begeleid door een gecertificeerde trainer.  Samen met andere enthousiaste bootcampers ga jij nieuwe uitdagingen aan en verleg je jouw grenzen.

De Bootcamp is een bootcamp voor bootcampers met een gemiddelde tot hoge conditie. Bij deze full-body workout train je alle spiergroepen. Tijdens de training werk je aan je houding en techniek. De focus in de Bootcamp ligt op het verbeteren van kracht en conditie. Door de vaste onderdelen van de training behaal je in korte tijd veel resultaat.

De Bootcamp is geschikt voor iedereen die zich wil voorbereiden op een survivalrun. Voor hardlopers is de Bootcamp ideaal als ondersteuning op je hardlooptrainingen.

Voor beginnende Bootcampers is er de Bootcamp Basics, we hebben deze training ontwikkeld voor deelnemers die nog niet fit genoeg zijn om in de normale Bootcamp mee te doen, of voor mensen die de basis qua techniek nog niet beheersen. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en als je de bewegingen zelf gaat doen zal er een trainer met je meekijken en je tips en aanwijzingen geven. Na enige tijd kan je meedoen in de gewone Bootcamp of misschien wel met de Power Bootcamp.

Ervaar zelf hoe prettig het is om je hoofd helemaal leeg te maken en hoe buiten sporten je nieuwe energie geeft. Ga lekker buiten sporten met de Bootcamp!

START DIRECT MET EEN PROEFLES

Sportschool, zelfs buiten sporten.. Eigenlijk niks motiveerde mij. Na mijn 1e bootcamp training bij We Are Fit was ik om. Dit is echt super leuk en motiverend!

Lid worden en onbeperkt sporten bij We Are Fit? Schrijf je dan nu in!