• BOXFIT

Sporten in de buitenlucht. Dat is waar we bij We Are Fit goed in zijn! Op verschillende locaties in Rotterdam en Bergschenhoek, altijd op fietsafstand bij jou in de buurt.

Voor wie is Boxfit?

De Boxfit is voor bootcampers die op zoek zijn naar een explosieve en afwisselende training. Tijdens de training leer je verschillende kickbokstechnieken. Door deze training werk je naast kracht en conditie ook aan zelfverdediging.

Wat levert deelname aan de Boxfit mij op?

De Boxfit is een explosieve training, waarin je verschillende boks technieken leert. De training bestaat uit een warming-up, verschillende oefeningen en een cooling down.

Tijdens de training ga je aan de slag met de juiste boksmaterialen en doe je veel samen samen met andere bootcampers. De combinatie van boksen en bootcamp maakt deze bootcamp extra afwisselend en uitdagend.

Wat levert de deelname aan Boxfit mij op?

Naast het verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen, leer je tijdens de Boxfit verschillende kickbokstechnieken. Je leert meer over zelfverdediging. Een leuke afwisselende training dus, die je ook nog eens een boost geeft in je zelfvertrouwen.

Wat is het verschil tussen Bootcamp en Boxfit?

De combinatie van boksen en bootcamp maakt de boxfit extra afwisselend en uitdagend. Bij zowel de Bootcamp als Boxfit ligt de focus op kracht en uithoudingsvermogen. Bij de Boxfit oefen je daarnaast verschillende bokstechnieken en leer meer over self-defence.

De Boxfit is een explosieve training waarbij je je lekker kunt afreageren en leert over verschillende kickbokstechnieken. Onder begeleiding van een gecertificeerde trainer ga je aan de slag met verschillende oefeningen en technieken. Met de juiste boksmaterialen gaan we bij deze training tot het uiterste. Dit geeft een enorme energieboost.

De Boxfit is geschikt voor bootcampers met een gemiddelde tot hoge conditie. De combinatie van boksen en bootcamp maakt de Boxfit extra afwisselend en uitdagend. Tijdens deze training ligt de focus op kracht en uithoudingsvermogen. Daarnaast leer je meer over zelfverdediging. Een bokssessie is ideaal om je hoofd te legen, al je zorgen aan de kant te laten en je stress K.O. te slaan.

Wil jij zelf ervaren hoe de afwisseling van boksen en bootcamp je een explosieve boost geeft? Kom dan snel meetrainen met de Boxfit!

START DIRECT MET EEN PROEFLES

Boxfit recensie

Helemaal top! De trainers weten waar ze over praten en leggen alles goed uit. Nooit gedacht dat ik zou gaan sporten aangezien ik er niet van houd.

Lid worden en onbeperkt sporten bij We Are Fit? Schrijf je dan nu in!