• POWER BOOTCAMP

Sporten in de buitenlucht. Dat is waar we bij We Are Fit goed in zijn! Op verschillende locaties in Rotterdam en Bergschenhoek, altijd op fietsafstand bij jou in de buurt.

Voor wie is Power bootcamp?

De Power Bootcamp is voor de ervaren bootcampers die hun fysieke en mentale grenzen willen verleggen. Ook voor bootcampers die werkzaam zijn bij defensie, de politie of de brandweer is de Power Bootcamp een uitstekende aanvulling.

Wat levert deelname aan de Power Bootcamp mij op?

Onder begeleiding van een gecertificeerde trainer ga je individueel aan de slag met verschillende oefeningen, waarbij alle spiergroepen intensief worden getraind. Tijdens deze bootcamp wordt gebruik gemaakt van verschillende zware materialen. De Power Bootcamp is een full-body workout, waarbij je continu fysiek en mentaal wordt uitgedaagd. Je kunt in deze explosieve training helemaal los gaan.

Wat levert de deelname aan Power Bootcamp mij op?

Door de Power Bootcamp train jij je lichaam op een hoog niveau. Je wordt uitgedaagd om je grenzen op te zoeken. Daarnaast worden je spieren op verschillende intensieve manieren getraind. Op die manier bereik je jouw persoonlijke resultaten en haal je de meeste voldoening uit je training.

Wat is het verschil tussen Bootcamp en Power Bootcamp?

De  Bootcamp is voor bootcampers met een gemiddelde tot hoge conditie. Bij de Power Bootcamp ga je nog een stapje verder en wordt er getraind met zwaardere materialen. De Power Bootcamp is voor ervaren bootcampers die op zoek zijn naar een explosieve training.

De Power Bootcamp is een explosieve training voor ervaren bootcampers die zichzelf willen uitdagen en tijdens een training helemaal los willen gaan. Net als bij de andere bootcamps is de Power Bootcamp een full-body workout. Maar je gaat hierbij net een stap verder. Je wordt bij deze training lichamelijk en mentaal continu uitgedaagd om jouw fysieke grenzen te verleggen.

Bij de Power Bootcamp wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, zoals kettlebells, battle ropes, banden, de balken en gewichten. Ook worden aanwezige parkbankjes en natuurlijke obstakels gebruikt in de training voor een uitdagende workout.  Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer ga je individueel aan de slag met verschillende oefeningen, waarbij je alle spiergroepen intensief traint.
Ook voor bootcampers die werkzaam zijn bij defensie, de politie of de brandweer is de Power Bootcamp een uitstekende aanvulling.

Naast het verbeteren van kracht en conditie ligt de focus bij de Power Bootcamp op het uitdagen van je mentale en fysieke vermogen. Ervaar zelf de voldoening die je hiervan krijgt en welke resultaten je kunt bereiken. Schrijf je in voor een training bij jou in de buurt!

START DIRECT MET EEN PROEFLES

Power Bootcamp recensie

Voor mijn voorbereiding voor een obstacle run ben ik fysiek en mentaal goed voorbereid tijdens een pittige Power Bootcamp!

Lid worden en onbeperkt sporten bij We Are Fit? Schrijf je dan nu in!