• Voeding workshop

Bedrijven en organisaties besteden steeds meer aandacht aan de gezondheid van hun werknemers. En terecht, want een gezonde lifestyle zorgt voor meer productiviteit, minder ziekteverzuim en een goede werksfeer. Wil je een workshop over gezonde voeding organiseren voor je collega’s of werknemers? We Are Fit komt bij jou op locatie!  

Hieronder vind je een overzicht van workshops die ik aanbied. Heb je een ander onderwerp in gedachten of specifieke wensen? Neem contact op voor een workshop op maat!

Workshop: Fit met Voeding

Duur: 60 minuten

Hoe kom je de werkdag door zonder energiedips en sloten koffie? Om je fit en energiek te voelen is het belangrijk dat je bloedsuikerspiegel goed in balans blijft tijdens je dag. Hierdoor blijf je langer gezond en wordt het risico op (welvaarts-) ziektes verkleind.

Hoe je zelf je bloedsuikerspiegel op peil kan houden behandelen we in deze workshop. We kijken naar de voedingsstoffen die energie geven en de voeding die je juist energie kost. Ook leer je welke combinaties je kunt maken om vermoeidheid te voorkomen en productiever te zijn.

Daarbij helpt de juiste voeding je om stress de baas te blijven, een veelvoorkomend probleem op de werkvloer. We bespreken hoe je (ongezonde) stress herkent en wat je hier direct aan kunt gaan doen!

Hele fijne workshop! Onze coach vertelde veel interessante informatie. Fijn dat we de tijd kregen om ook met elkaar ervaringen en adviezen te delen! Laura neemt de tijd om vragen te beantwoorden en op een zo duidelijk mogelijke manier haar kennis te delen. Ik ben geïnspireerd en wil snel een andere workshop volgen! – Lize

Workshop: Opladen met voeding

Duur: 60 minuten

Een drukke baan en een vol leven kan veel stress opleveren. Veel mensen hebben gebrek aan energie, slaapproblemen en gezondheidsklachten. Met soms zelfs een burn-out tot gevolg. Deze workshop is ontwikkeld met het doel om de cirkel van stress en vermoeidheid te doorbreken, door gezonder te gaan eten en beter te ontspannen.

We bespreken wat er bij stress met je lichaam gebeurt op hormonaal niveau en voor welke klachten dit kan zorgen. Vervolgens leer je hoe je met gezond eten goed voor jezelf kunt zorgen, zodat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt om te herstellen en weer in balans te komen. Je krijgt praktische tips om makkelijk en toch lekker te eten, zonder dat het je veel tijd kost.

Vitaliteit Workshop

Workshop: Sport & Voeding

Duur: 60 minuten

Bij een sportieve leefstijl gaan sport en voeding hand in hand. In deze workshop leer je welke voeding helpt bij het verbeteren van je prestaties, spieren op te bouwen en weer te herstellen. Wat is de basis van goede voeding? Hoeveel eiwitten heb je nodig? En waar vind je eiwitten van goede kwaliteit? Je leert welke voeding je de energie geeft die je nodig hebt en wat je het beste kunt eten voor en na je training.

Workshop: Slank door gezonde vetten

Duur: 60 minuten

Om gezond te blijven zijn vetten onmisbaar. Ze zorgen onder andere voor een goed werkend hart, een mooie huid en gezonde haren. Ook zijn ze je geheime wapen bij het afvallen! Wat is het verschil tussen roomboter of margarine op je brood? In deze workshop leer je waar je de goede vetten kunt vinden, en hoe je ongezonde vetten- zoveel mogelijk -kunt vermijden.

Bedrijven die u voor gingen

Enviu klant bedrijfsbootcamp
Randstad klant bedrijfsbootcamp